Brasiliansk vaxning i Rönnäng

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Rönnäng. Här hittar du alla de bästa salongerna i Rönnäng för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Rönnäng och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Rönnäng. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Rönnäng så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Rönnäng nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Rönnäng

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Rönnäng.

Salong Caprifol
Charlie Docks v. 2
471 41 Rönnäng

Annons:

Vaxning i Rönnäng

Salonger i Rönnäng arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Rönnäng och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Rönnäng

I Rönnäng finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Rönnäng.

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rönnäng om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Rönnäng.

I Rönnäng hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Rönnäng som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: