Brasiliansk vaxning i Mölndal

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Mölndal. Här hittar du alla de bästa salongerna i Mölndal för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Mölndal och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Mölndal. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Mölndal så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Mölndal nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Mölndal

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Mölndal.

Active Hud och Kropp I Mölndal AB
Jungfrustigen 6
431 48 MÖLNDAL


Fresh N Fine - Skönhet och Hälsa
Tempelg. 3
431 30 Mölndal

Annons:

Vaxning i Mölndal

Salonger i Mölndal arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Mölndal och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du lära dig mer om Mölndal om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Mölndal.

I Mölndal hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Mölndal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.