Brasiliansk vaxning i Kungshamn

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kungshamn. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kungshamn för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kungshamn och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kungshamn. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kungshamn så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kungshamn nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kungshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kungshamn.

Simones Skönhetsvård
Hvitfeldtsg. 6
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Vaxning i Kungshamn

Salonger i Kungshamn arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kungshamn och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungshamn om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kungshamn.

I Kungshamn hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kungshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.