Brasiliansk vaxning i Hönö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hönö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hönö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hönö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hönö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hönö så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Hönö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hönö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hönö.

Nudo hudvård & fotvård
Klåva Hamnv. 3
475 42 Hönö

Annons:

Vaxning i Hönö

Salonger i Hönö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hönö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hönö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hönö.

I Hönö hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hönö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.