Brasiliansk vaxning i Grebbestad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Grebbestad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Grebbestad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Grebbestad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Grebbestad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Grebbestad så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Grebbestad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Grebbestad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Grebbestad.

Studio Caroline
Wounschv. 5
457 72 Grebbestad


Emmas Skönhetssalong
Lydénbacken 1
457 72 Grebbestad

Annons:

Vaxning i Grebbestad

Salonger i Grebbestad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Grebbestad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grebbestad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Grebbestad.

I Grebbestad hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Grebbestad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.