Brasiliansk vaxning i Ed

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ed. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ed för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ed och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ed. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ed så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Ed nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ed

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ed.

Salong Batong
Storg. 30
668 30 Ed

Annons:

Vaxning i Ed

Salonger i Ed arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ed och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ed

I Ed finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ed.

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ed om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ed.

I Ed hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ed som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.