Brasiliansk vaxning i Norberg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Norberg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Norberg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Norberg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Norberg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Norberg så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Norberg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Norberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Norberg.

Lagunen Hud & Kroppsvård
Myntg. 1
738 31 NORBERG

Annons:

Vaxning i Norberg

Salonger i Norberg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Norberg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Norberg

I Norberg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Norberg.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du lära dig mer om Norberg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Norberg.

I Norberg hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Norberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons: