Brasiliansk vaxning i Kungsör

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kungsör. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kungsör för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kungsör och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kungsör. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kungsör så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kungsör nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kungsör

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kungsör.

Salong Sisko
Bondeg. 7
736 30 Kungsör

Annons:

Vaxning i Kungsör

Salonger i Kungsör arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kungsör och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsör om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kungsör.

I Kungsör hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kungsör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.