Brasiliansk vaxning i Kolsva

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kolsva. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kolsva för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kolsva och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kolsva. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kolsva så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kolsva nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kolsva

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kolsva.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA

Annons:

Vaxning i Kolsva

Salonger i Kolsva arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kolsva och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kolsva

I Kolsva finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kolsva om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kolsva.

I Kolsva hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kolsva som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.