Brasiliansk vaxning i Fagersta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Fagersta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Fagersta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Fagersta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Fagersta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Fagersta så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Fagersta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Fagersta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Fagersta.

Tanjas salong
Sveav. 11
737 47 FAGERSTA

Annons:

Vaxning i Fagersta

Salonger i Fagersta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Fagersta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fagersta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Fagersta.

I Fagersta hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Fagersta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.