Brasiliansk vaxning i Bredbyn

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bredbyn. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bredbyn för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bredbyn och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bredbyn. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bredbyn så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Bredbyn nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bredbyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bredbyn.

Corner Of Charms
Köpmang. 76
895 30 BREDBYN

Annons:

Vaxning i Bredbyn

Salonger i Bredbyn arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bredbyn och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bredbyn

I Bredbyn finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bredbyn.

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bredbyn om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bredbyn.

I Bredbyn hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bredbyn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västernorrland.

Annons: