Brasiliansk vaxning i Bjurholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bjurholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bjurholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bjurholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bjurholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bjurholm så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Bjurholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bjurholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bjurholm.

Nya Salong Siv
Köpmannag. 15
916 31 BJURHOLM

Annons:

Vaxning i Bjurholm

Salonger i Bjurholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bjurholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjurholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bjurholm.

I Bjurholm hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bjurholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västerbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.