Brasiliansk vaxning i Vattholma

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vattholma. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vattholma för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vattholma och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vattholma. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vattholma så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Vattholma nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vattholma

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vattholma.

CR-Klinik
Stenby 14
743 50 VATTHOLMA

Annons:

Vaxning i Vattholma

Salonger i Vattholma arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vattholma och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vattholma

I Vattholma finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vattholma om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vattholma.

I Vattholma hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vattholma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.