Brasiliansk vaxning - Haga Beauty i SOLNA

Annons:
Haga Beauty i SOLNA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Haga Beauty kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SOLNA, ben- eller armvaxning. Haga Beauty är en av flera salonger i SOLNA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Haga Beauty i SOLNA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Haga Beauty i SOLNA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Haga Beauty
Råsundav. 9
169 67 Solna
08 - 27 63 22

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Haga Beauty i SOLNA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Haga Beauty i SOLNA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Haga Beauty - Pris på vaxning i SOLNA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Haga Beauty och andra salonger och kliniker i SOLNA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SOLNA och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SOLNA.
Annons:


Kommenterat om Haga Beauty i SOLNA