Brasiliansk vaxning i Sigtuna

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sigtuna. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sigtuna för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sigtuna och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sigtuna. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sigtuna så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Sigtuna nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sigtuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sigtuna.

Andrés Salong
Glimmerv. 2
193 41 SIGTUNA

Annons:

Vaxning i Sigtuna

Salonger i Sigtuna arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sigtuna och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sigtuna

I Sigtuna finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sigtuna.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sigtuna om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sigtuna.

I Sigtuna hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sigtuna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: