Brasiliansk vaxning - Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO

Annons:
Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Ormingesalongen kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SALTSJÖ-BOO, ben- eller armvaxning. Ormingesalongen är en av flera salonger i SALTSJÖ-BOO som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Ormingesalongen
Ormingeplan 3 Orminge Centrum
132 30 Saltsjö-boo
08 - 715 83 00

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Ormingesalongen - Pris på vaxning i SALTSJÖ-BOO

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Ormingesalongen och andra salonger och kliniker i SALTSJÖ-BOO så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SALTSJÖ-BOO och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SALTSJÖ-BOO.
Annons:


Kommenterat om Ormingesalongen i SALTSJÖ-BOO


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.