Brasiliansk vaxning - Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO

Annons:
Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Björknäs Salongen kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SALTSJÖ-BOO, ben- eller armvaxning. Björknäs Salongen är en av flera salonger i SALTSJÖ-BOO som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Björknäs Salongen
Paviljongv. 3
132 40 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 05 60

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Björknäs Salongen - Pris på vaxning i SALTSJÖ-BOO

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Björknäs Salongen och andra salonger och kliniker i SALTSJÖ-BOO så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SALTSJÖ-BOO och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SALTSJÖ-BOO.
Annons:


Kommenterat om Björknäs Salongen i SALTSJÖ-BOO