Brasiliansk vaxning i Kungsängen

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kungsängen. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kungsängen för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kungsängen och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kungsängen. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kungsängen så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Kungsängen nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kungsängen

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kungsängen.

Euniquetouch Studio
Furuhällsplan 1
196 40 KUNGSÄNGEN


Salong OAS
Kyrkv. 2 B
196 30 Kungsängen

Annons:

Vaxning i Kungsängen

Salonger i Kungsängen arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kungsängen och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsängen om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kungsängen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.