Brasiliansk vaxning i Farsta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Farsta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Farsta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Farsta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Farsta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Farsta så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Farsta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Farsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Farsta.

Laserbeauty Kliniken Sverige AB
Munkforsplan 37
123 47 Farsta


Salong Thimander
Hovmästarv. 3
123 54 Farsta


Samruai Skönhetsvård AB
Sirapsv. 4
123 56 Farsta

Annons:

Vaxning i Farsta

Salonger i Farsta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Farsta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära dig mer om Farsta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Farsta.

I Farsta hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Farsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.