Brasiliansk vaxning i Jonstorp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Jonstorp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Jonstorp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Jonstorp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Jonstorp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Jonstorp så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Jonstorp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Jonstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Jonstorp.

Harmoni Hår & Hudvård I Åstorp AB
Skivyxev. 6
263 71 Jonstorp

Annons:

Vaxning i Jonstorp

Salonger i Jonstorp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Jonstorp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jonstorp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Jonstorp.

I Jonstorp hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Jonstorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.