Brasiliansk vaxning i Båstad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Båstad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Båstad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Båstad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Båstad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Båstad så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Båstad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Båstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Båstad.

Salong Levisage I Båstad AB
Köpmansg. 33
269 33 BÅSTAD


Frisk & Skönhet I Båstad AB
Köpmansg. 7 A
269 33 BÅSTAD

Annons:

Vaxning i Båstad

Salonger i Båstad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Båstad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Båstad

I Båstad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du lära dig mer om Båstad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Båstad.

I Båstad hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Båstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.