Brasiliansk vaxning i Kopparberg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kopparberg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kopparberg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kopparberg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kopparberg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kopparberg så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kopparberg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kopparberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kopparberg.

Make By AMM
Konstmästareg. 6 B
714 30 Kopparberg

Annons:

Vaxning i Kopparberg

Salonger i Kopparberg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kopparberg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kopparberg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kopparberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.