Brasiliansk vaxning i Hällefors

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hällefors. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hällefors för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hällefors och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hällefors. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hällefors så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Hällefors nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hällefors

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hällefors.

Salong Pärlan
Barrv. 16
712 31 Hällefors

Annons:

Vaxning i Hällefors

Salonger i Hällefors arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hällefors och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hällefors

I Hällefors finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hällefors om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hällefors.

I Hällefors hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hällefors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.