Brasiliansk vaxning i Kumla

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kumla. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kumla för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kumla och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kumla. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kumla så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Kumla nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kumla

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kumla.

Pennybridge Beauty
Julsta 123
692 93 KUMLA


Ingelas Massage & Friskvård
Hagendalsv. 16
692 30 Kumla

Annons:

Vaxning i Kumla

Salonger i Kumla arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kumla och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kumla

I Kumla finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kumla om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kumla.

I Kumla hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kumla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.