Brasiliansk vaxning i Kalix

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kalix. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kalix för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kalix och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kalix. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kalix så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kalix nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kalix.

As Snyggt I Kalix, AB
Parkbältesg. 41
952 35 KALIX

Annons:

Vaxning i Kalix

Salonger i Kalix arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kalix och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalix om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kalix.

I Kalix hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kalix som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.