Brasiliansk vaxning i Boden

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Boden. Här hittar du alla de bästa salongerna i Boden för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Boden och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Boden. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Boden så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Boden nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Boden

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Boden.

Skönhetsstudion Tove Johansson
Gideons v. 24
961 39 Boden


Success By Ca AB
Drottningg. 12
961 35 Boden


Salong On Fleek
Komministerg. 5
961 73 Boden

Annons:

Vaxning i Boden

Salonger i Boden arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Boden och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Boden

I Boden finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Boden om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Boden.

I Boden hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Boden som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.