Brasiliansk vaxning i Älvsbyn

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Älvsbyn. Här hittar du alla de bästa salongerna i Älvsbyn för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Älvsbyn och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Älvsbyn. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Älvsbyn så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Älvsbyn nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Älvsbyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Älvsbyn.

Med Egna Ögon
Garvarg. 16
942 34 ÄLVSBYN

Annons:

Vaxning i Älvsbyn

Salonger i Älvsbyn arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Älvsbyn och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Älvsbyn

I Älvsbyn finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Älvsbyn.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du lära dig mer om Älvsbyn om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Älvsbyn.

I Älvsbyn hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Älvsbyn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons: