Brasiliansk vaxning i Älmhult

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Älmhult. Här hittar du alla de bästa salongerna i Älmhult för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Älmhult och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Älmhult. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Älmhult så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Älmhult nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Älmhult

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Älmhult.

Lenas Hudvård
S. Parkg. 2
343 31 ÄLMHULT


Wickma Hudvård & Skönhet AB
Knutsg. 1
343 32 älmhult

Annons:

Vaxning i Älmhult

Salonger i Älmhult arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Älmhult och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Älmhult

I Älmhult finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du lära dig mer om Älmhult om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Älmhult.

I Älmhult hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Älmhult som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kronoberg.

Annons: