Brasiliansk vaxning i Trekanten

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Trekanten. Här hittar du alla de bästa salongerna i Trekanten för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Trekanten och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Trekanten. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Trekanten så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Trekanten nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Trekanten

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Trekanten.

Klipp & Hudstugan
Lokförarg. 8
388 40 TREKANTEN

Annons:

Vaxning i Trekanten

Salonger i Trekanten arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Trekanten och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Trekanten

I Trekanten finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trekanten om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Trekanten.

I Trekanten hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Trekanten som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Annons: