Brasiliansk vaxning i Vetlanda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vetlanda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vetlanda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vetlanda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vetlanda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vetlanda så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Vetlanda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vetlanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vetlanda.

Harmoni Estetik I Vetlanda
Nyhemsv. 4
574 33 VETLANDA


Salong Team
Stationsg. 3 A
574 31 VETLANDA


Salong Creative
Nyhemsv. 19 C
574 33 VETLANDA

Annons:

Vaxning i Vetlanda

Salonger i Vetlanda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vetlanda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vetlanda

I Vetlanda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vetlanda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vetlanda.

I Vetlanda hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vetlanda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.