Brasiliansk vaxning i Gislaved

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Gislaved. Här hittar du alla de bästa salongerna i Gislaved för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Gislaved och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Gislaved. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Gislaved så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Gislaved nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Gislaved

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Gislaved.

Hudvård Rima AB
Västerg. 1
332 32 Gislaved


Relax Bm AB
Köpmang. 2
332 30 Gislaved


Care Hudvård
Köpmang. 9
332 30 Gislaved

Annons:

Vaxning i Gislaved

Salonger i Gislaved arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Gislaved och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Gislaved

I Gislaved finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Gislaved.

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gislaved om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Gislaved.

I Gislaved hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Gislaved som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.