Brasiliansk vaxning i Ludvika

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ludvika. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ludvika för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ludvika och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ludvika. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ludvika så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Ludvika nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ludvika

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ludvika.

CinaS Hud och Kroppsvård
Högbergsg. 21
771 32 Ludvika


City Salongen
Tingshusg. 16
771 31 LUDVIKA

Annons:

Vaxning i Ludvika

Salonger i Ludvika arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ludvika och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ludvika

I Ludvika finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ludvika om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ludvika.

I Ludvika hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ludvika som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Dalarna.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.