Brasiliansk vaxning i Vedum

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vedum. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vedum för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vedum och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vedum. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vedum så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Vedum nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vedum

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vedum.

Salong Lillan & Martina
Vidhemsplatsen 1
534 60 VEDUM

Annons:

Vaxning i Vedum

Salonger i Vedum arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vedum och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vedum

I Vedum finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vedum.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vedum om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vedum.

I Vedum hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vedum som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.