Brasiliansk vaxning i Vårgårda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vårgårda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vårgårda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vårgårda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vårgårda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vårgårda så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Vårgårda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vårgårda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vårgårda.

Salong Pom Pom
Kungsg. 26
447 30 Vårgårda


Ornunga Hudvård & Massage
Ornunga Holtsäckra 1
447 93 VÅRGÅRDA


N.O.R.A. - Hudvård
Kungsg. 26
447 30 Vårgårda

Annons:

Vaxning i Vårgårda

Salonger i Vårgårda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vårgårda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vårgårda

I Vårgårda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vårgårda.

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vårgårda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vårgårda.

I Vårgårda hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vårgårda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: