Brasiliansk vaxning i Tranemo

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tranemo. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tranemo för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tranemo och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tranemo. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tranemo så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Tranemo nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tranemo

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tranemo.

Salong Hon & Han
Storg. 13
514 33 Tranemo


Skönhet & Harmoni A.N.
Mossebo Häljabotorp 1
514 91 Tranemo

Annons:

Vaxning i Tranemo

Salonger i Tranemo arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tranemo och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tranemo

I Tranemo finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tranemo.

Tranemo är en tätort i södra Västergötland (Sjuhäradsbygden) och centralort i Tranemo kommun, Västra Götalands län. Tranemo är också kyrkbyn i Tranemo socken med centralkyrkan Tranemo kyrka.

Yta: 299,14 hektar
Invånarantal: 3168, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tranemo om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tranemo.

I Tranemo hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tranemo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.