Brasiliansk vaxning i Torslanda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Torslanda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Torslanda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Torslanda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Torslanda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Torslanda så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Torslanda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Torslanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Torslanda.

Lady Care Hud & Hälsa
Vikens v. 42
423 41 Torslanda


Salong Piruette AB
Flygfältsg. 23
423 37 TORSLANDA

Annons:

Vaxning i Torslanda

Salonger i Torslanda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Torslanda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du lära dig mer om Torslanda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Torslanda.

I Torslanda hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Torslanda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.