Brasiliansk vaxning i Timmele

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Timmele. Här hittar du alla de bästa salongerna i Timmele för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Timmele och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Timmele. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Timmele så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Timmele nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Timmele

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Timmele.

Salong Rödluvan
Slåtterv. 7
523 72 Timmele

Annons:

Vaxning i Timmele

Salonger i Timmele arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Timmele och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Timmele

I Timmele finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du lära dig mer om Timmele om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Timmele.

I Timmele hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Timmele som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.