Brasiliansk vaxning i Tidaholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tidaholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tidaholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tidaholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tidaholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tidaholm så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Tidaholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tidaholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tidaholm.

Ing-Maries hud och harmoni
Österg. 14
522 35 TIDAHOLM


Salong Hon & Han Tidaholm
Torgg. 3
522 31 TIDAHOLM

Annons:

Vaxning i Tidaholm

Salonger i Tidaholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tidaholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tidaholm

I Tidaholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tidaholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tidaholm.

I Tidaholm hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tidaholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.