Brasiliansk vaxning i Tanumshede

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tanumshede. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tanumshede för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tanumshede och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tanumshede. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tanumshede så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Tanumshede nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tanumshede

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tanumshede.

Salong Längtan
Oppenv. 3
457 32 TANUMSHEDE


Skönhetssalong Ludmila
Affärsv. 6
457 30 TANUMSHEDE

Annons:

Vaxning i Tanumshede

Salonger i Tanumshede arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tanumshede och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tanumshede

I Tanumshede finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tanumshede om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tanumshede.

I Tanumshede hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tanumshede som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: