Brasiliansk vaxning i Strömstad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Strömstad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Strömstad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Strömstad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Strömstad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Strömstad så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Strömstad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Strömstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Strömstad.

Mias Naglar, Hudvård & Makeup
Polisg. 1
452 30 STRÖMSTAD


Salong Effekt
Skolg. 1
452 30 STRÖMSTAD

Annons:

Vaxning i Strömstad

Salonger i Strömstad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Strömstad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Strömstad

I Strömstad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strömstad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Strömstad.

I Strömstad hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Strömstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.