Brasiliansk vaxning i Sparsör

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sparsör. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sparsör för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sparsör och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sparsör. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sparsör så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Sparsör nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sparsör

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sparsör.

Care Of M Skönhet Och Hälsa
Kilsv. 4
513 50 Sparsör

Annons:

Vaxning i Sparsör

Salonger i Sparsör arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sparsör och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sparsör

I Sparsör finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sparsör.

Sparsör är en del av tätorten Fristad i Borås kommun. Det ligger söder om Fristads centrum och vid nordöstra stranden av Öresjö. Ovanför samhället breder det kuperade naturreservatet Kröklings hage ut sig. Sparsör har en idrottsförening som heter Sparsörs AIK, bildad 1931.

Yta:
Invånarantal: 536, år 1965

Här kan du lära dig mer om Sparsör om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sparsör.

I Sparsör hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sparsör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.