Brasiliansk vaxning i Sollebrunn

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sollebrunn. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sollebrunn för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sollebrunn och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sollebrunn. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sollebrunn så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Sollebrunn nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sollebrunn

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sollebrunn.

Da Capo Nagel & Hudvård
Mellbyv. 17
441 71 SOLLEBRUNN

Annons:

Vaxning i Sollebrunn

Salonger i Sollebrunn arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sollebrunn och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sollebrunn

I Sollebrunn finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sollebrunn.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sollebrunn om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sollebrunn.

I Sollebrunn hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sollebrunn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.