Brasiliansk vaxning - Salong Alexandra i SKÖVDE

Annons:
Salong Alexandra i SKÖVDE är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Alexandra kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SKÖVDE, ben- eller armvaxning. Salong Alexandra är en av flera salonger i SKÖVDE som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Alexandra i SKÖVDE, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Alexandra i SKÖVDE som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Alexandra
Kungsg. 12
541 31 Skövde
0500 - 47 10 04

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Alexandra i SKÖVDE, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Alexandra i SKÖVDE så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Alexandra - Pris på vaxning i SKÖVDE

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Alexandra och andra salonger och kliniker i SKÖVDE så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SKÖVDE och även i Västra Götaland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SKÖVDE.
Annons:


Kommenterat om Salong Alexandra i SKÖVDE