Brasiliansk vaxning i Sävedalen

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sävedalen. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sävedalen för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sävedalen och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sävedalen. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sävedalen så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Sävedalen nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sävedalen

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sävedalen.

Vallhamra Hår & Skönhet
Vallhamra Torg 2
433 65 Sävedalen


Stinas Face & Body
Brattåskärrsv. 35
433 62 SÄVEDALEN


Linda BS Skin Clinic.
Oxledsv. 45
433 67 Sävedalen

Annons:

Vaxning i Sävedalen

Salonger i Sävedalen arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sävedalen och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sävedalen

I Sävedalen finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du lära dig mer om Sävedalen om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sävedalen.

I Sävedalen hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sävedalen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.