Brasiliansk vaxning i Partille

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Partille. Här hittar du alla de bästa salongerna i Partille för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Partille och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Partille. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Partille så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Partille nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Partille

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Partille.

Lanova Hudvård
Lexbyv. 13
433 31 PARTILLE

Annons:

Vaxning i Partille

Salonger i Partille arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Partille och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Partille

I Partille finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du lära dig mer om Partille om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Partille.

I Partille hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Partille som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.