Brasiliansk vaxning i Lysekil

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lysekil. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lysekil för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lysekil och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lysekil. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lysekil så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Lysekil nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lysekil

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lysekil.

Klinik Pangea Hudvård I Lysekil AB
Kungsg. 14
453 33 LYSEKIL


Loveliness
Kungsg. 42
453 33 LYSEKIL

Annons:

Vaxning i Lysekil

Salonger i Lysekil arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lysekil och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lysekil

I Lysekil finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lysekil om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lysekil.

I Lysekil hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lysekil som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: