Brasiliansk vaxning i Lindome

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lindome. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lindome för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lindome och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lindome. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lindome så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Lindome nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lindome

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lindome.

Avanti, Salong
Timotejv. 1
437 40 Lindome

Annons:

Vaxning i Lindome

Salonger i Lindome arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lindome och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lindome

I Lindome finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lindome om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lindome.

I Lindome hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lindome som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: