Brasiliansk vaxning i Landvetter

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Landvetter. Här hittar du alla de bästa salongerna i Landvetter för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Landvetter och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Landvetter. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Landvetter så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Landvetter nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Landvetter

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Landvetter.

Anitas Hudvård & Makeup
N. Stommen 305
438 32 LANDVETTER

Annons:

Vaxning i Landvetter

Salonger i Landvetter arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Landvetter och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Landvetter

I Landvetter finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Landvetter.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du lära dig mer om Landvetter om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Landvetter.

I Landvetter hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Landvetter som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.