Brasiliansk vaxning i Kinna

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kinna. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kinna för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kinna och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kinna. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kinna så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Kinna nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kinna

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kinna.

Beauty Place
Boråsv. 37 A
511 54 KINNA


Salong Pia
Sätraplan 10
511 54 KINNA

Annons:

Vaxning i Kinna

Salonger i Kinna arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kinna och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kinna

I Kinna finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kinna om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kinna.

I Kinna hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kinna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.