Brasiliansk vaxning i Karlsborg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Karlsborg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Karlsborg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Karlsborg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Karlsborg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Karlsborg så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Karlsborg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Karlsborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Karlsborg.

Salong Ego
Strandv. 55
546 32 KARLSBORG

Annons:

Vaxning i Karlsborg

Salonger i Karlsborg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Karlsborg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlsborg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Karlsborg.

I Karlsborg hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Karlsborg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: